Comeniusbesøg fra Spanien, Tyskland, Italien, Frankrig og England

Internationalt møde på Hedegårdsskolen

I uge 21 havde vi på Hedegårdsskolen besøg af vore partnerskoler i Comenius-projektet ”Sport and Health”

I alt 47 elever og 10 lærere gæstede skolen, som var pyntet med flag og billeder for at byde vores gæster velkomne. Eleverne kom fra England, Spanien, Frankrig, Tyskland samt Italien, og de var alle indkvarteret hos vore elever. Gennem de sidste to år har skolerne besøgt hinanden med et program, der dels består af et fagligt program med fremlæggelse om sundhed og sport, og dels et kulturelt program. Det bestod her af  udflugter til Aalborg, Rubjerg Knude og Fårup Sommerland.

Onsdag aften var der kæmpe Comeniusfest i salen, hvor værtsfamilierne kom med lækker hjemmelavet dansk mad. Derpå fulgte talentshow og diskotek. Skolen og værtsfamilierne har efterfølgende modtaget meget ros fra gæsterne, der nød deres tid her højt mod nord!

Hedegårdsskolen har allerede lagt ansøgning ind om at fortsætte i et nyt internationalt program, da vi lægger stor vægt på internationalisering og gerne vil give mange elever en enestående sproglig og kulturel oplevelse.

Der kommer nyt fra Comenius i løbet af august

Morten Mosdal og Dorthe Brødslev

10. KlasseCentret