Thise Skole - skolen i bakkerne

• EAN-nr.: 5798003651002

• Skoleleder: Carsten Bruun
  • Formand for skolebestyrelsen: Brian Lentz

Thise Skole er en landsbyskole med elever fra børnehaveklasse til og med 6. klasse. Vi er ca. 110 elever, som trives i en god atmosfære for foden af de naturskønne Thise Bakker.

Til skolen er knyttet en landsbyordning (børnehave og skolefritidsordning), så vi har mange muligheder for tætte kontakter til børn og forældre.

Børnehavedelen er i to huse: "Det gule Hus" og "Det røde Hus", mens SFO'en er på skolen, som i maj måned 2003 indviede et større nybyggeri, hvor der er klasseværelser, grupperum, EDB-lokale m.m.

Vi tilbyder børnene gode og trygge rammer, hvor den sociale del af læringen vægtes højt, uden det går ud over det faglige niveau. Til social træning bruger vi undervisningsmaterialet ”Trin for Trin”, og i skoleåret 2011/12 begynder vi implementeringen af ICDP, som med stor succes bliver anvendt i børnehavernes pædagogiske linje