10. KlasseCentret

10. KlasseCentret åbner dørene til ungdomsuddannelserne, og skoleåret giver dig afklaring, udvikling og uddannelse

I kommunen er alle 10. klasser samlet to steder for at kunne give det bedst mulige tilbud til eleverne:

• Aktivt valg af skole, fag og uddannelse
  • Øget fokus på elevens uddannelsesplan
  • Større udbud af tilbudsfag og andre undervisningsaktiviteter
  • Et inspirerende ungdomsmiljø med unge fra forskellige områder
  • Øget samspil med ungdomsuddannelserne – brobygning

I et tæt samarbejde mellem eleven, forældre og skolen vælges en række fag, der peger hen mod den enkeltes fremtidige uddannelse og den enkeltes interesser.
Kort sagt, et nyt og spændende skoleår, hvor der lægges vægt på trivsel, troværdighed, engagement og faglighed, vekslende undervisningsformer og socialt samvær.

10. KlasseCentret ønsker derfor at være et sted, hvor der er fokus på trivsel. Der gives rum til, at den enkelte kan udvikle sig inden for fællesskabets rammer.
Vi ønsker, at den enkelte skal føle sig anerkendt og have tro på egne evner med mulighed for at indgå i et ligeværdigt samvær med andre.

Ligeledes ønsker centret at være et sted, hvor der lægges vægt på troværdighed.
Et sted, hvor åbenhed og ærlighed over for sig selv og andre er nøgleord og dermed en forudsætning for den tillid, vi skal have til hinanden.

I det daglige arbejde og samvær lægger centret vægt på engagement i et godt lærings- og arbejdsmiljø, hvor nærvær og fællesskab er i centrum.

10. KlasseCentret er et sted, hvor vi gennem det daglige arbejde ønsker at fremme fagligheden.

Kompetencer og kendskab til fagene er en vigtig ballast for den videre vej ud i ungdomsuddannelserne.

10. KlasseCentret tilbyder dig et anderledes skoleår, hvor du i et spændende nærmiljø sammen med andre på din egen alder har mulighed for at fordybe dig i dine fag og udvikle dig personligt

Således vil du få en god start på din ungdomsuddannelse.