• Nordens Alle 56
  • EAN-nr.: 5798003650951
  • Skoledistriktsleder Christian Bak
  • Formand for skolebestyrelsen: Michael Yde Nielsen

Uge 45 - Besøg af Erasmus-partnere fra seks forskellige lande.
60 elever fra Italien, Frankrig, Spanien, Tyskland, England og Finland boede hjemme hos elever fra Hedegårdsskolen i uge 45. Sammen deltog alle i fælles aktiviteter, der indeholdt en masse sport, sammenskudsgilde samt udflugter til Vesterhavet og Aalborg. En intens uge, hvor elever knyttede bånd på tvæs af landegrænser. Læs mere om Erasmus her på hjemmesiden.

Lidt om Hedegårdsskolen

Hedegårdsskolen er bygget i 1976 og har i dag ca. 800 elever fordelt på 0.-10. kl. Skolen er tresporet med et elevtal på mellem 20-28 i klasserne.
10. KlasseCentret har ca. 80 elever og er en selvstændig del, der har til huse på Hedegårdsskolen og har egen skoleleder.
Skolens SFO, Hedegården, har ca. 250 elever.

Skolen har meget fokus på trivsel blandt eleverne og vægter den gode tone blandt hinanden. Fagligheden er i højsædet, men der er også plads til masser af praktisk-musiske aktiviteter, ligesom skolen har et højt niveau på de fysiske udfoldelser med bl.a. deltagelse i sportsstævner.
Hedegårdsskolen er en del af projekt Erasmus+, hvor skolens ovebygningselever er på studieture til de større europæiske byer. Ligeledes modtager skolen elever fra udlandet, og de indkvarteres privat hos Hedegårdsskolens elever.
Undervisningen understøttes med IT, hvor hovedparten af klasselokalerne har interaktive projektorer.